Valentijn in New York is Mandarin en Four Seasons

scalleja (flickr)Al plannen gemaakt voor Valentijnsdag? Misschien een keuze gemaakt uit de lijst die ik hier eens noemde? Je kunt in ieder geval niet fout gaan met New York, want dat is volgens de kenners een van de top10-bestemmingen voor 14 februari. En áls je voor de Big Apple kiest voor die romantische dag, dan moet je overnachten in het Mandarin Oriental Hotel en dineren in het restaurant van het Four Seasons Hotel

Nou ja, je móet natuurlijk niets, maar het is volgens de reisdeskundigen van de site Professional Travel Guide een aanrader. En als de experts het zeggen, wil ik die tip graag aan jullie doorspelen.   

De reissite heeft tien topbestemmingen geselecteerd. New York kon in die selectie niet ontbreken. Volgens de site ziet Valentijnsdag er dan zo uit: overnachten in het Mandarin hotel en je lekker laten verwennen in hun luxe spa en (privé)sauna. Nadat je hebt genoten van het naastgelegen Central Park gaat het naar restaurant Four Seasons voor een romantisch diner. Dat zou dan kunnen bestaan uit langoustine en zee-egel risotto, gevolgd door bizonfilet of lamsbout in een jasje van rozemarijn.

Dat klinkt allemaal erg leuk, maar helaas zit er ook een aardig prijskaartje aan. Een overnachting in het Mandarin kost alleen al 700 dollar (en dat is het allerlaagste tarief) en het eten bij de Four Seasons begint bij 50 dollar per persoon.

Heb jij betere en goedkopere New Yorkse Valentijntips? Laat het me weten!

Lees ook:Four Seasons is New Yorks beste hotel
Lees ook:Meer gekkigheid: New Yorkse rondvaart voor $50.000
Lees ook:Mandarin heeft beste hotelzwembad in New York
Lees ook:Vier anti-Valentijnsdag in New York
Lees ook:Een nacht in het Guggenheim slapen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.