Britney en grotere ster naar Rockefeller

Het aansteken van de lichtjes in de Rockefeller Kerstboom is altijd een groot gebeuren. Elk jaar zijn er weer sterren aanwezig op de Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremony. En blijkbaar kunnen we dit jaar Britney Spears in Manhattan verwachten. Voor alle fans: dat is op 3 december, tussen 19 en 21 uur. Volgens NBCNewYork is het nog niet duidelijk of ze alleen aanwezig is of ook een optreden geeft.

Mocht je niet gecharmeerd zijn van Britney, ik kan melden dat er een nieuwe, nog grotere ster is. Namelijk eentje van 3 meter hoog die bovenop de boom komt te staan (foto). De ster is maar liefst 250 kilo zwaar (!) en er zitten 25.000 Swarosvki kristallen op. Ik moet toegeven, ze maken er elk jaar weer iets spectaculairs van.

Lees ook: Kleinere kerstboom voor Rockefeller 

Lees ook:Kleinere kerstboom voor Rockefeller
Lees ook:Rockefeller kerstboom is nu bouwmateriaal
Lees ook:Rockefeller kerstboom omgezaagd
Lees ook:Ook Beyoncé en Miley bij Rockefeller kerstboom
Lees ook:Kijk hoe de lampjes branden in de Rockefeller kerstboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.