Spike Lee houdt verjaardagsfeestje voor MJ in Brooklyn

foto: ElFrenetico (flickr)

foto: ElFrenetico (flickr)

Hij zegt al heel lang een fan te zijn en vindt dat hij dit móet doen. De beroemde filmmaker Spike Lee gaat een feestje houden ter ere van Michael Jackson. Een verjaardagsfeestje, op 29 augustus, de dag dat MJ 51 zou zijn geworden. En Lee wil dat groots aanpakken met een blockparty in Brooklyn. Vanaf het middaguur is er muziek en gratis dansen, zo meldt The Root. Spike Lee nodigt iedereen – jou dus ook – uit om die dag naar het Fort Greene Park te komen en daar tot een uur of 5 ‘s middags mee te vieren met onder meer DJ Spinna.

Lee vertelt The Root dat hij een speciale band voelde met de King of Pop. De twee werkten samen aan de videoclip ‘They don’t care about us’. Omdat de dood van Michael Jackson hem erg raakte, besloot Lee dit verjaardagsfeest te houden. ‘Brooklyn style’, volgens hem. Wat dat precies betekent, merken alle gasten op 29 augustus.

Lees ook:Yea or Nay: MJ moet een eigen metrohalte krijgen
Lees ook:NYC herdenkt Michael Jackson
Lees ook:‘Thriller’ straks als musical naar Broadway
Lees ook:Pleidooi voor ‘Michael Jackson-metrohalte’ in Brooklyn
Lees ook:Nay: Geen metrohalte voor Michael Jackson in NYC

2 reacties op “Spike Lee houdt verjaardagsfeestje voor MJ in Brooklyn

  1. Bliss

    Leuke keus Pascal!
    I’m a lifelong Spike fan! Heb bijna al z’n joints hier in de kast staan.
    Wat mij betreft is ie King of Brooklyn, dus laat dat feestje maar aan de Koning over. Wow, en jij woont daar om de hoek. Daar moet je dus heen om mij verslag uit te brengen..:-)
    Voor de jonkies onder ons: Spike hoort bij je opvoeding. Zonder hem gezien te hebben mag je niet naar Lord of The Rings kijken van mij. Crooklyn, Mo’ Better Blues, Clockers, Jungle Fever…wanna know Brooklyn, gotta know Spike!
    Ach zoek het zelf maar uit:
    http://www.imdb.com/name/nm0000490/

      /   Beantwoorden  / 
  2. Pascal Theunissen

    Bliss, ik heb een tijdje náast dat park gewoond. Mooie buurt, mooie tijd. Helaas kan ik er niet bij zijn, want ik heb m’n eigen feestje rond die tijd. Dat lees je zo wel…;-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.