Wandelen langs kerstetalages in Manhattan

foto: cuttlefish (flickr)

Om nog even aan te haken bij mijn kerstpoll: de etalages in Manhattan zijn ook weer helemaal in kerststemming. En dat is elk jaar weer een prachtige voorstelling. De ondernemers steken veel moeite – en vaak veel geld – in de sprookjesachtige, bizarre en indrukwekkende taferelen. Mocht je nou niet precies weten waar je moet zijn voor die ‘kersttheaters’, dan hebben de lui van gonyc.about.com de oplossing voor je. Ze hebben namelijk HIER een kaartje met een wandeling langs de etalages in Manhattan. Handig. De wandeling is slechts 2 mijl (3,2 km) en duurt zo’n anderhalf uur als je relaxt wandelt. Eén tip die ik van gonyc.about wil overnemen: kleed je warm aan, want zeker als je stilstaat op 5th Avenue, kan het flink koud zijn.

Lees ook:Kerstetalages Manhattan weer lust voor het oog
Lees ook:Football-ster loopt voor 9/11-zieken
Lees ook:Leer New York kennen via pizza’s
Lees ook:Vlog: ‘s avonds met de dubbeldekker door New York
Lees ook:Ware liefde vinden via je hond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.