New Yorker maakt Obama-, McCain-condooms

practicesafepolitics.comDe presidentsverkiezingen zijn 'hot' in de VS. Dus als je daar als ondernemer een slaatje uit wilt slaan, geef je er een seks-tintje aan en …voila! Een bedrijf in New York heeft het Obama- en de McCain-condoom op de markt gebracht. Het Obama-rubbertje komt met het motto 'Use with good judgement' (gebruik met goed beoordelingsvermorgen) en de McCain-variant heeft de tekst 'Old, but not expired' (oud, maar niet over datum). De makers, PracticeSafePolicy, zeggen dat er geen betere tijd is om over safe sex te beginnen dan tijdens deze 'opwindende verkiezingen'. Juist ja.

Maker van de condooms is New Yorker Benjamin Sherman, aldus wcbstv. De slimme ondernemer vraagt een tientje voor twee condooms. Volgens mij is zijn product eerder een alibi om zoveel mogelijk flauwe grappen te maken. Want wat dacht je van 'now there's McCain condoms, so get up, get in, and finish the job'. Of deze: 'for the elitist penis'. Die gaat inderdaad over het Obama-condoom.

Ach, misschien ook wel weer grappiger dan een oeverloos debat over niets tussen beide politici. Op de website staat overigens te lezen dat de condooms, ondanks de politieke grappen, normaal te gebruiken zijn en goedgekeurd door de FDA. Ik heb trouwens van de Obama-campagne en de McCain-campagne nog geen reactie gelezen op dit nieuwste product. Misschien vinden ze het te lu…eh flauw.

Lees ook:New York koos voor…Obama natuurlijk
Lees ook:New York deelt 39 miljoen condooms in één jaar uit
Lees ook:Obama en McCain herdenken 9/11 in New York
Lees ook:Spreek als Obama of McCain op een watertaxi in Brooklyn
Lees ook:Obama-bier, dat mag dus niet

Eén reactie op “New Yorker maakt Obama-, McCain-condooms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.