Onderbroeken-rit in de New Yorkse metro

Herinner je je die lui nog die topless door de Abercrombie & Fitch liepen op Fifth Avenue? Juist, die lui van Improv Everywhere. Deze New Yorkse groep heeft elk jaar ook een terugkerend ludiek evenement en volgende week zaterdag is het weer zo ver: zonder broek in de metro. Iedereen kan meedoen aan No Pants 2k8, instructies zijn te vinden op de website.

Om een indruk te krijgen, hier is de allereerste editie van de No Pants Subway Ride:

Net als bij de actie in Abercrombie, is ook dit bedoeld voor de gein. Tientallen lui doen mee. Ze verzamelen zich op de afgesproken plek, stappen in de metro en doen hun broek uit. Alleen de lange broek gaat uit; onderbroeken niet. 
Shockerend ondergoed is verboden en deelnemers moeten ook 'normaal' doen
in de metro. Alsof het heel gewoon is dat je er zo bijzit en het toeval is dat al die andere lui ook geen broek aan hebben. Ik heb nu al bewondering voor de deelnemers, want het zal niet eenvoudig zijn om in de ijzige kou slechts in je boxershort te zitten.

Moet je er allemaal maar niets van hebben, blijf dan op zaterdag 12 februari ver weg van de New Yorkse metro. Want dan begint om 15.00 uur het broekloze evenement.

 

Lees ook:De broeken gingen weer uit in de New Yorkse metro
Lees ook:Oei, oei, een 9-jarige alleen met de metro
Lees ook:Aan de bar hangen met een deken om
Lees ook:De metro, een website en liefde in New York
Lees ook:Donderdag niet rijden en bellen in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.